Резултати
еНаука >
Резултати >
Xerophilic Moulds Isolated from Spices Used in Meat Industry as Potential Producers of Mycotoxins
Назив: | Xerophilic Moulds Isolated from Spices Used in Meat Industry as Potential Producers of Mycotoxins | Аутори: | Škrinjar, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Зборник Матице српске за природне науке | ISSN: | 0352-4906![]() ![]() |
Издавач: | Нови Сад : Матица српска | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 123 str. 7-16 | DOI: | 10.2298/zmspn1223007s | VBS COBISS: | 276332807 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/276332807#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/543764 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.