Резултати
Назив: | Guidance for submission for food additive evaluations | Аутори ![]() | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Година: | 2012 | Публикација: | EFSA Journal | ISSN: | 1831-4732![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 10 br. 7 | DOI: | 10.2903/j.efsa.2012.2760 | WoS-ID: | 000408984800004 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85049298975 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/543769 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.