Резултати

еНаука >  Резултати >  Guidance for submission for food additive evaluations
Назив: Guidance for submission for food additive evaluations
Аутори Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.;
Година: 2012
Публикација: EFSA Journal
ISSN: 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10 br. 7
DOI: 10.2903/j.efsa.2012.2760
WoS-ID: 000408984800004
Scopus-ID: 2-s2.0-85049298975
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/543769
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

192
SCOPUSTM
115
OpenCitations
220
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.