Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant efficiency of polyphenols from coffee and coffee substitutes-electrochemical versus spectrophotometric approach
Назив: Antioxidant efficiency of polyphenols from coffee and coffee substitutes-electrochemical versus spectrophotometric approach
Аутори: Gorjanović, Stanislava  ; Komes, Draženka; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Pastor, Ferenc T.  ; Belscak-Cvitanović, Ana; Veljović, Mile  ; Pezo, Lato  ; Suznjević, Desanka Z.
Година: 2017
Публикација: Journal of Food Science and Technology-Mysore
ISSN: 0022-1155 Journal of Food Science and Technology, Mysore Претражи идентификатор
Издавач: Springer India, New Delhi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 54 br. 8 str. 2324-2331
DOI: 10.1007/s13197-017-2672-y
WoS-ID: 000405272300015
Scopus-ID: 2-s2.0-85021088858
PMID: 28740289
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/544873
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2484
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/563
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4471
Пројекат: Modifikacije antioksidativnog metabolizma biljaka sa ciljem povećanja tolerancije na abiotski stres i identifikacija novih biomarkera sa primenom u remedijaciji i monitoringu degradiranih staništa (RS-43010)
Uticaj sorte i uslova gajenja na sadržaj bioaktivnih komponenti jagodastog i koštičavog voća i dobijanje biološki vrednih proizvoda poboljšanim i novim tehnologijama (RS-31093)
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

25
SCOPUSTM
9
PubMed CentralTM
17
OpenCitations
23
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.