Резултати

еНаука >  Резултати >  Qualitative risk assessment from gluten in dairy products for population with celiac disease
Назив: Qualitative risk assessment from gluten in dairy products for population with celiac disease
Аутори: Pollak, Lea; Antunović, Boris; Poljak, Vedran; Krbavcić, Ines Panjkota; Njari, Bela; Baban, Mirjana; Mijić, Pero; Gantner, Vesna; Bogdanović, Vladan  
Година: 2010
Публикација: Mljekarstvo
ISSN: 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор
Издавач: Croatian Dairy Union
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 60 br. 2 str. 94-103
WoS-ID: 000288296600003
Scopus-ID: 2-s2.0-77954695268
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2156
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545525
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца