Резултати

еНаука >  Резултати >  Fatty acids content in cattle meat (a review)
Назив: Fatty acids content in cattle meat (a review)
Аутори: Plavšić, Miroslav V.  ; Apić, Jelena B.  ; Trivunović, Snežana J.  
Година: 2012
Публикација: Savremena poljoprivreda
ISSN: 0350-1205 Savremena poljoprivreda Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Dnevnik
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 61 br. 1/2 str. 119-125-125
VBS COBISS: 290216967
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545530
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/290216967#izum.si
URL: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxzYXZyZW1lbmFwb2xqb3ByaXZyZWRhfGd4OjM3YzQzYWEzMTYwYjQ2ODY
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.