Резултати

еНаука >  Резултати >  Sadržaj NaCl u mekim sirevima - aspekt bezbednost i zdravlje ljudi
Назив: Sadržaj NaCl u mekim sirevima - aspekt bezbednost i zdravlje ljudi
Sodium chloride content in soft cheeses with respect to food safety and public health
Аутори: Savić Radovanović, Radoslava R.  ; Zdravković, Nemanja M.  ; Babić, Milijana  
Година: 2018
Публикација: UniFood Conference - Belgrade, Octobre 5 - 6. 2018
Издавач: Univerzitet u Beogradu
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-060-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 94-94
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3575
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/546498
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца