Резултати
еНаука >
Резултати >
Poređenje uticaja dodatka obezmašćene i ekstrudirane pšenične klice na osobine keksa
Назив: | Poređenje uticaja dodatka obezmašćene i ekstrudirane pšenične klice na osobine keksa Comparison of the Influence of Defatted and Extruded Wheat Germ on the Cookies Characteristics |
Аутори: | Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Lončarević, Ivana ; Fišteš, Aleksandar ; Jozinović, Antun; Šoronja-Simović, Dragana ; Šereš, Zita | Година: | 2021 | Публикација: | Zbornik radova - Proceedings / 62. savetovanje industrije bilja “Proizvodnja i prerada uljarica” sa međunarodnim učešćem - 62nd Oil Industry Conference "Production and Processing of Oilseeds" with international participation, Herceg Novi, 27. jun - 2. jul 2021. | Издавач: | Novi Sad: Tehnološki fakultet Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad: DOO "Industrijsko bilje" |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-132-2 Претражи идентификатор | Колација: | str. 245-252 | VBS COBISS: | 50514697 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/50514697#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/552256 |
URL: | http://www.indbilje.co.rs/wp-content/uploads/2021/10/62-Savetovanje_Proizvodnja_i_prerada_uljarica-Zbornik_radova.pdf | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.