Резултати

еНаука >  Резултати >  Poređenje uticaja dodatka obezmašćene i ekstrudirane pšenične klice na osobine keksa
Назив: Poređenje uticaja dodatka obezmašćene i ekstrudirane pšenične klice na osobine keksa
Comparison of the Influence of Defatted and Extruded Wheat Germ on the Cookies Characteristics
Аутори: Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Lončarević, Ivana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Jozinović, Antun; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šereš, Zita  
Година: 2021
Публикација: Zbornik radova - Proceedings / 62. savetovanje industrije bilja “Proizvodnja i prerada uljarica” sa međunarodnim učešćem - 62nd Oil Industry Conference "Production and Processing of Oilseeds" with international participation, Herceg Novi, 27. jun - 2. jul 2021.
Издавач: Novi Sad: Tehnološki fakultet Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO "Industrijsko bilje"
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-132-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 245-252
VBS COBISS: 50514697
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/50514697#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/552256
URL: http://www.indbilje.co.rs/wp-content/uploads/2021/10/62-Savetovanje_Proizvodnja_i_prerada_uljarica-Zbornik_radova.pdf
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.