Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of different phosphorus sources in broilers diet on bone mineralization

Назив: | Effects of different phosphorus sources in broilers diet on bone mineralization | Аутори: | Pavlović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | XVIII International Symposium "Feed Technology", Novi Sad 2018 | Издавач: | Novi Sad : Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-057-5![]() ![]() |
Колација: | str. 48-52 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/553540 https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/892 |
Пројекат: | Унапређење и развој хигијенских и технолошких поступака у производњи намирница животињског порекла у циљу добијања квалитетних и безбедних производа конкурентних на светском тржишту | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.