Резултати

еНаука >  Резултати >  Cholesterol and total lipids content in raw and heat-processed chicken meat
Назив: Cholesterol and total lipids content in raw and heat-processed chicken meat
Аутори: Vranić, Danijela G.  ; Milićević, Dragan R.  ; Korićanac, Vladimir B.  ; Trbović, Dejana K.  ; Babić, Jelena A.  ; Danijela Šarčević; Vranić, Vojin M.
Година: 2013
Публикација: International 57th Meat Industry Conference, 10-12 June 2013, Belgrade, Serbia
Издавач: Beograd
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 238-243
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/554737
URL: https://www.cabdirect.org/cabdirect/abstract/20153427129
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.