Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of increased amounts of organic forms of selenium and vitamin E in fattening broilers on selected parameters of meat quality [Einfluss der Fütterung auf die Qualität von Broilern: Einfluss erhöhter Mengen an organischem Selen und Vitamin e in der B
Назив: Effect of increased amounts of organic forms of selenium and vitamin E in fattening broilers on selected parameters of meat quality [Einfluss der Fütterung auf die Qualität von Broilern: Einfluss erhöhter Mengen an organischem Selen und Vitamin e in der B
Аутори: Marković, Radmila  ; Baltić, Milan Ž. ; Šefer, Dragan  ; Radulović, Stamen  ; Drljačić, Aleksandar; Đorđević, V.; Ristić, M.
Година: 2010
Публикација: Fleischwirtschaft
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 90 br. 10 str. 132-136
Scopus-ID: 2-s2.0-78549244751
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/555860
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/698
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

6
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.