Резултати
еНаука >
Резултати >
Evaluation of Variation in Protein Composition on Solubility, Emulsifying and Gelling Properties of Soybean Genotypes Synthesizing ' Subunit
Назив: | Evaluation of Variation in Protein Composition on Solubility, Emulsifying and Gelling Properties of Soybean Genotypes Synthesizing ' Subunit | Аутори: | Pavlićević, Milica Ž.; Tomić, Milos D.; Djonlagić, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Journal of the American Oil Chemists Society | ISSN: | 0003-021X![]() ![]() |
Издавач: | Wiley, Hoboken | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 95 br. 2 str. 123-134 | DOI: | 10.1002/aocs.12002 | WoS-ID: | 000428333100002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85043782297 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4747 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/555889 |
Пројекат: | Interdisciplinarni pristup stvaranju novih sorti soje i unapređenju tehnologije gajenja i dorade semena (RS-31022) Advancing research in agricultural and food sciences at Faculty of Agriculture, University of Belgrade (EU-316004) |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.