Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of Variation in Protein Composition on Solubility, Emulsifying and Gelling Properties of Soybean Genotypes Synthesizing ' Subunit
Назив: Evaluation of Variation in Protein Composition on Solubility, Emulsifying and Gelling Properties of Soybean Genotypes Synthesizing ' Subunit
Аутори: Pavlićević, Milica Ž.; Tomić, Milos D.; Djonlagić, Jasna ; Stanojević, Sladjana  ; Vučelić-Radović, Biljana 
Година: 2018
Публикација: Journal of the American Oil Chemists Society
ISSN: 0003-021X Journal of the American Oil Chemists Society Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 95 br. 2 str. 123-134
DOI: 10.1002/aocs.12002
WoS-ID: 000428333100002
Scopus-ID: 2-s2.0-85043782297
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4747
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/555889
Пројекат: Interdisciplinarni pristup stvaranju novih sorti soje i unapređenju tehnologije gajenja i dorade semena (RS-31022)
Advancing research in agricultural and food sciences at Faculty of Agriculture, University of Belgrade (EU-316004)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

13
SCOPUSTM
4
OpenCitations
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.