Резултати

еНаука >  Резултати >  Production of antioxidative egg-white hydrolysates in a cyclic batch membrane reactor
Назив: Production of antioxidative egg-white hydrolysates in a cyclic batch membrane reactor
Аутори: Luković, Nevena  ; Jakovetić, Sonja  ; Grbavčić, Sanja ; Jovanović, Jelena  ; Stefanović, Andrea  ; Šekuljica, Nataša  ; Knežević-Jugović, Zorica  
Година: 2014
Публикација: Book of abstracts / 7th Central European congress on food Food chain integration - CEFood congress, 21-24 May, 2014, Ohrid, Macedonia
Издавач: Skopje : Consulting and training center Key
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-608-4565-05-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 220
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/557215
https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/8062
URL: http://www.keyevent.org/tabs/view/d0865b2d0b664f18675a447100083cad
Пројекат: Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
EUREKA project / ENZEGG E!6750 - Development of enzyme processes for production of egg white protein hydrolysates
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.