Резултати

еНаука >  Резултати >  Biological characteristics of weeds in organic production of pepper (Capsicum annuum L.)
Назив: Biological characteristics of weeds in organic production of pepper (Capsicum annuum L.)
Аутори: Ljevnaić-Mašić, Branka  ; Nikolić, Ljiljana  ; Džigurski, Dejana  
Година: 2015
Публикација: 4th International Conference Sustainable Postharvest And Food Technologies - INOPTEP 2015 and 27th National Conference Processing And Energy In Agriculture - PTEP 2015/Zbornik radova 4. Međunarodne konferencije održive posleubirajuće prehrambene tehnologi
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehiku i energetiku u poljoprivredi, Poljoprivredni fakultet Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-333-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 122-127
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/558137
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.