Резултати

еНаука >  Резултати >  Fattening performance and carcass characteristics of lambs fed diets with different shares of non-degradable protein
Назив: Fattening performance and carcass characteristics of lambs fed diets with different shares of non-degradable protein
Аутори: Ružić-Muslić, Dragana  ; Petrović, Milan P.  ; Petrović, Milan M.  ; Bijelić, Zorica  ; Caro Petrović, Violeta  ; Maksimović, Nevena  
Година: 2016
Публикација: Scientific Papers-Series D-Animal Science
ISSN: 2285-5750 Претражи идентификатор
Издавач: Univ Agricultural Sciences & Veterinary Medicine Bucharest, Bucharest
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 str. 102-107
WoS-ID: 000413672900020
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/498
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/559620
Пројекат: Primena novih biotehnoloških rešenja gajenja goveda, ovaca i koza u cilju dobijanja biološki vredne i zdravstveno bezbedne hrane (RS-31053)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца