Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of anatomical location within pork tenderloins on the quality of fast thawed steaks
Назив Effects of anatomical location within pork tenderloins on the quality of fast thawed steaks
Аутори: Stanišić, Nikola  ; Tomašević Igor  ; Tomović Vladimir; Stajić Slaviša  ; Jokanović Marija; Živković Dušan  
Година: 2015
Публикација: Meso
ISSN: 1332-0025 Претражи идентификатор
Издавач: Zadružna štampa, Zagreb, Hrvatska
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. 5 str. 455-460
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/561652
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.