Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of anatomical location within pork tenderloins on the quality of fast thawed steaks
Назив : | Effects of anatomical location within pork tenderloins on the quality of fast thawed steaks | Аутори: | Stanišić, Nikola ; Tomašević Igor ; Tomović Vladimir; Stajić Slaviša ; Jokanović Marija; Živković Dušan | Година: | 2015 | Публикација: | Meso | ISSN: | 1332-0025 Претражи идентификатор | Издавач: | Zadružna štampa, Zagreb, Hrvatska | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 17 br. 5 str. 455-460 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/561652 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.