Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of the physicochemical, biochemical and microbiological characteristics of three Serbian traditional dry-fermented sausages
Назив: Evaluation of the physicochemical, biochemical and microbiological characteristics of three Serbian traditional dry-fermented sausages
Аутори: Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Popović, Sanja ; Šarić, Ljubiša  ; Novaković, Aleksandra  ; Tomović, Vladimir  ; Vasilev, Dragan  
Година: 2021
Публикација: Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0975-8402 Journal of Food Science and Technology, Mysore Претражи идентификатор
Издавач: Springer
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 58 br. 8 str. 3215-3222
DOI: 10.1007/s13197-020-04825-4
WoS-ID: 000574058000003
Scopus-ID: 2-s2.0-85091760791
PMID: 34294984
PMCID: PMC8249496
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2229
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/562364
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd) (RS-200051)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet) (RS-200134)
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

6
SCOPUSTM
2
PubMed CentralTM
4
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.