Назив: | Evaluation of the physicochemical, biochemical and microbiological characteristics of three Serbian traditional dry-fermented sausages |
Аутори: | Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana ; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Popović, Sanja ; Šarić, Ljubiša ; Novaković, Aleksandra ; Tomović, Vladimir ; Vasilev, Dragan |
Година: | 2021 |
Публикација: | Journal of Food Science and Technology |
ISSN: | 0975-8402 Journal of Food Science and Technology, Mysore |
Издавач: | Springer |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 58 br. 8 str. 3215-3222 |
DOI: | 10.1007/s13197-020-04825-4 |
WoS-ID: | 000574058000003 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85091760791 |
PMID: | 34294984 |
PMCID: | PMC8249496 |
URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2229 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/562364 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd) (RS-200051) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet) (RS-200134) |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |