Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of the physicochemical, biochemical and microbiological characteristics of three Serbian traditional dry-fermented sausages
Назив: Evaluation of the physicochemical, biochemical and microbiological characteristics of three Serbian traditional dry-fermented sausages
Аутори: Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Popović, Sanja  ; Šarić, Ljubiša  ; Novaković, Aleksandra  ; Tomović, Vladimir  ; Vasilev, Dragan  
Година: 2021
Публикација: Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0975-8402 Journal of Food Science and Technology, Mysore
Издавач: Springer
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 58 br. 8 str. 3215-3222
DOI: 10.1007/s13197-020-04825-4
WoS-ID: 000574058000003
Scopus-ID: 2-s2.0-85091760791
PMID: 34294984
PMCID: PMC8249496
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2229
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/562364
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd) (RS-200051)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet) (RS-200134)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

5
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
4
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.