Резултати

еНаука >  Резултати >  THE EFFECTS OF ENVIRONMENTAL FACTORS ON PLANKTONIC GROWTH AND BIOFILM FORMATION OF SERRATIA ODORIFERA AND SERRATIA MARCESCENS ISOLATED FROM TRADITIONALLY MADE CHEESE
Назив: THE EFFECTS OF ENVIRONMENTAL FACTORS ON PLANKTONIC GROWTH AND BIOFILM FORMATION OF SERRATIA ODORIFERA AND SERRATIA MARCESCENS ISOLATED FROM TRADITIONALLY MADE CHEESE
Аутори: Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Čomić, Ljiljana 
Година: 2018
Публикација: Acta Alimentaria
ISSN: 0139-3006 Acta Alimentaria Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 47 br. 3 str. 370-378
DOI: 10.1556/066.2018.47.3.13
WoS-ID: 000441868300013
Scopus-ID: 2-s2.0-85052106022
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/8513
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/563125
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

2
SCOPUSTM
1
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.