Резултати
еНаука >
Резултати >
THE EFFECTS OF ENVIRONMENTAL FACTORS ON PLANKTONIC GROWTH AND BIOFILM FORMATION OF SERRATIA ODORIFERA AND SERRATIA MARCESCENS ISOLATED FROM TRADITIONALLY MADE CHEESE
Назив: | THE EFFECTS OF ENVIRONMENTAL FACTORS ON PLANKTONIC GROWTH AND BIOFILM FORMATION OF SERRATIA ODORIFERA AND SERRATIA MARCESCENS ISOLATED FROM TRADITIONALLY MADE CHEESE | Аутори: | Mladenović, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Acta Alimentaria | ISSN: | 0139-3006![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 47 br. 3 str. 370-378 | DOI: | 10.1556/066.2018.47.3.13 | WoS-ID: | 000441868300013 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85052106022 | URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/8513 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/563125 |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.