Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant, Antimicrobial and Antibiofilm Activity of Coriander (Coriandrum sativum L.) Essential Oil for Its Application in Foods
Назив: | Antioxidant, Antimicrobial and Antibiofilm Activity of Coriander (Coriandrum sativum L.) Essential Oil for Its Application in Foods | Аутори: | Kačániová, Miroslava; Galovičová, Lucia; Ivanišová, Eva; Vuković, Nenad ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 9 br. 3 str. 282-282 | DOI: | 10.3390/foods9030282 | WoS-ID: | 000526529800067 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85081283745 | PMID: | 32143314 | PMCID: | PMC7142854 | URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/8231 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/564745 |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.