Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant, Antimicrobial and Antibiofilm Activity of Coriander (Coriandrum sativum L.) Essential Oil for Its Application in Foods
Назив: Antioxidant, Antimicrobial and Antibiofilm Activity of Coriander (Coriandrum sativum L.) Essential Oil for Its Application in Foods
Аутори: Kačániová, Miroslava; Galovičová, Lucia; Ivanišová, Eva; Vuković, Nenad  ; Štefániková, Jana; Valková, Veronika; Borotová, Petra; Žiarovská, Jana; Terentjeva, Margarita; Felšöciová, Soňa;
Година: 2020
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 3 str. 282-282
DOI: 10.3390/foods9030282
WoS-ID: 000526529800067
Scopus-ID: 2-s2.0-85081283745
PMID: 32143314
PMCID: PMC7142854
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/8231
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/564745
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

86
SCOPUSTM
36
PubMed CentralTM
47
OpenCitations
68
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.