Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of the preparation conditions and filler content on thermal properties of poly-L-lactide and hydroxyapatite/poly-L-lactide nanocomposite
Назив: | The influence of the preparation conditions and filler content on thermal properties of poly-L-lactide and hydroxyapatite/poly-L-lactide nanocomposite | Аутори: | Miličević, Dejan S. ; Suljovrujić, Edin H. | Година: | 2017 | Публикација: | Polymer International | ISSN: | 0959-8103 Polymer International Претражи идентификатор 1097-0126 Polymer International Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 66 br. 9 str. 1275-1283 | DOI: | 10.1002/pi.5382 | WoS-ID: | 000407437800006 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85019349196 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/565267 https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/1676 |
Пројекат: | Hemijsko i strukturno dizajniranje nanomaterijala za primenu u medicini i inženjerstvu tkiva (RS-172026) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2
SCOPUSTM
SCOPUSTM
1
OpenCitations
OpenCitations
1
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.