Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of the preparation conditions and filler content on thermal properties of poly-L-lactide and hydroxyapatite/poly-L-lactide nanocomposite
Назив: The influence of the preparation conditions and filler content on thermal properties of poly-L-lactide and hydroxyapatite/poly-L-lactide nanocomposite
Аутори: Miličević, Dejan S.  ; Suljovrujić, Edin H.  
Година: 2017
Публикација: Polymer International
ISSN: 0959-8103 Polymer International Претражи идентификатор
1097-0126 Polymer International Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 66 br. 9 str. 1275-1283
DOI: 10.1002/pi.5382
WoS-ID: 000407437800006
Scopus-ID: 2-s2.0-85019349196
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/565267
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/1676
Пројекат: Hemijsko i strukturno dizajniranje nanomaterijala za primenu u medicini i inženjerstvu tkiva (RS-172026)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

2
SCOPUSTM
1
OpenCitations
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.