Резултати

еНаука >  Резултати >  Change of sensory characteristics and some quality parameters of mixed milk and cocoa spreads during storage up to 180 days
Назив: Change of sensory characteristics and some quality parameters of mixed milk and cocoa spreads during storage up to 180 days
Promene senzornih karakteristika i pojedini parametri kvaliteta mešavine mlečnog i kakao-krem namaza tokom skladištenja do 180 dana
Аутори: Popov-Raljić, Jovanka  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Dimić, Etelka ; Popov, Vladimir S.; Vujasinović, Vesna B.  ; Blešić, Ivana V.  ; Portić, Milijanko J.
Година: 2013
Публикација: Hemijska industrija
ISSN: 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор
Издавач: Savez hemijskih inženjera, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 67 br. 5 str. 781-793
DOI: 10.2298/HEMIND120903004P
WoS-ID: 000328524400010
Scopus-ID: 2-s2.0-84888400215
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/565475
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=85950&source=eNauka&language=en
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3262
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/221737484#izum.si
http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/2/7493
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

4
SCOPUSTM
5
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца