Резултати

еНаука >  Резултати >  Meat quality characteristics of DurocxYorkshire, DurocxYorkshirexwild boar and wild boar
Назив: Meat quality characteristics of DurocxYorkshire, DurocxYorkshirexwild boar and wild boar
Аутори: Ivanović, Snežana D.  ; Stojanović, Zoran M. ; Popov-Raljić, Jovanka V.  ; Baltić, Milan Ž. ; Pisinov, Boris P.  ; Nešić, Ksenija D.  
Година: 2013
Публикација: Hemijska Industrija
ISSN: 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор
Издавач: Association of Chemical Engineers, Belgrade
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 67 br. 6 str. 999-1006
DOI: 10.2298/HEMIND121211017I
WoS-ID: 000329540700014
Scopus-ID: 2-s2.0-84891409012
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1935
https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/253
https://plantarum.izbis.bg.ac.rs/handle/123456789/883
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/565495
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=95980&source=eNauka&language=en
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

8
SCOPUSTM
2
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца