Резултати
еНаука >
Резултати >
Meat quality characteristics of DurocxYorkshire, DurocxYorkshirexwild boar and wild boar
Назив: | Meat quality characteristics of DurocxYorkshire, DurocxYorkshirexwild boar and wild boar | Аутори: | Ivanović, Snežana D. ; Stojanović, Zoran M. ; Popov-Raljić, Jovanka V. ; Baltić, Milan Ž. ; Pisinov, Boris P. ; Nešić, Ksenija D. | Година: | 2013 | Публикација: | Hemijska Industrija | ISSN: | 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор | Издавач: | Association of Chemical Engineers, Belgrade | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 67 br. 6 str. 999-1006 | DOI: | 10.2298/HEMIND121211017I | WoS-ID: | 000329540700014 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84891409012 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1935 https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/253 https://plantarum.izbis.bg.ac.rs/handle/123456789/883 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/565495 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=95980&source=eNauka&language=en |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |