Резултати

еНаука >  Резултати >  Toxic elements in eggs and egg-based products: occurrence, exposure assessment and risk characterisation for the Serbian population
Назив: Toxic elements in eggs and egg-based products: occurrence, exposure assessment and risk characterisation for the Serbian population
Аутори: Mitrović, Marija; Tomašević, Igor  ; Stefanović, Srdjan  ; Đorđević, Vesna Ž.; Đekić, Ilija  
Година: 2021
Публикација: International Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0950-5423 International Journal of Food Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: John Wiley and Sons Inc
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 56 br. 12 str. 6685-6696
DOI: 10.1111/ijfs.15366
WoS-ID: 000703049800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85116470481
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5950
https://unilib.phaidrabg.rs/o:2125
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/566869
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

7
SCOPUSTM
2
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.