Резултати

еНаука >  Резултати >  Human perception of color differences using computer vision system measurements of raw pork loin
Назив: Human perception of color differences using computer vision system measurements of raw pork loin
Аутори: Altmann, Brianne A.; Gertheiss, Jan; Tomašević, Igor  ; Engelkes, Christina; Glaesener, Thibaud; Meyer, Jule; Schäfera, Alina; Wiesena, Richard; Mörleina, Daniel
Година: 2022
Публикација: Meat Science
ISSN: 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Ltd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 188 str. 108766-108766
DOI: 10.1016/j.meatsci.2022.108766
WoS-ID: 000792912300004
Scopus-ID: 2-s2.0-85125914083
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/566902
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6043
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

47
SCOPUSTM
11
OpenCitations
41
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.