Назив: | Proteomic Profiling of Major Peanut Allergens and Their Post-Translational Modifications Affected by Roasting |
Аутори: | Đukić, Teodora ; Smiljanić, Katarina ; Mihailović, Jelena ; Prodić, Ivana ; Apostolović, Danijela ; Liu, Shu-Hua; Epstein, Michelle M.; van Hage, Marianne; Stanić-Vučinić, Dragana ; Ćirković-Veličković, Tanja ![](/image/organisations_icon_ico.png) |
Година: | 2022 |
Публикација: | Foods |
ISSN: | 2304-8158 Foods Претражи идентификатор |
Издавач: | Basel, Switzerland : MDPI AG |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 11 br. 24 str. 3993 |
DOI: | 10.3390/foods11243993 |
WoS-ID: | 000902493100001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85144739127 |
PMID: | 36553735 |
PMCID: | PMC9778155 |
URI: | http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5781 http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5702 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/568102 |
URL: | https://www.mdpi.com/2304-8158/11/24/3993 |
Пројекат: | Belgian Special Research Fund BOF [StG No: 01N01718] Serbian Academy of Sciences and Arts [GA No. F-26] Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |