Резултати
еНаука >
Резултати >
Assessment of marketed table egg quality originating from different production systems
Назив: | Assessment of marketed table egg quality originating from different production systems Ispitivanje kvaliteta konzumnih jaja poreklom iz različitih proizvodnih sistema |
Аутори: | Čobanović, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Meat technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Издавач: | Institute of Meat Hygiene and Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 63 br. 1 str. 66-76 | DOI: | 10.18485/meattech.2022.63.1.7 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85135407310 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2499 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/568627 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine) | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |