Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of marketed table egg quality originating from different production systems
Назив: Assessment of marketed table egg quality originating from different production systems
Ispitivanje kvaliteta konzumnih jaja poreklom iz različitih proizvodnih sistema
Аутори: Čobanović, Nikola  ; Todorović, Nadja; Kovandžić, Marija  ; Vićić, Ivan  ; Suvajdžić, Branko  ; Grković, Nevena  ; Karabasil, Nedjeljko  
Година: 2022
Публикација: Meat technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institute of Meat Hygiene and Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 63 br. 1 str. 66-76
DOI: 10.18485/meattech.2022.63.1.7
Scopus-ID: 2-s2.0-85135407310
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2499
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/568627
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine)
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца