Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical Characterization of Different Colored Tomatoes: Application of Biochemical and Spectroscopic Tools

Назив: | Chemical Characterization of Different Colored Tomatoes: Application of Biochemical and Spectroscopic Tools | Аутори: | Petrović, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Biology and Life Sciences Forum - The 1st International Electronic Conference on Horticulturae | ISSN: | 2673-9976![]() ![]() |
Издавач: | MDPI | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 16 br. 1 str. 32 | DOI: | 10.3390/IECHo2022-12482 | URI: | http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/531 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6473 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/568979 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200216 (Institut za povrtarstvo, Smederevska Palanka) |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |