Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical Characterization of Different Colored Tomatoes: Application of Biochemical and Spectroscopic Tools
Назив: Chemical Characterization of Different Colored Tomatoes: Application of Biochemical and Spectroscopic Tools
Аутори: Petrović, Ivana  ; Marjanović, Milena  ; Pećinar, Ilinka  ; Savić, Slađana  ; Jovanović, Zorica  ; Stikić, Radmila 
Година: 2022
Публикација: Biology and Life Sciences Forum - The 1st International Electronic Conference on Horticulturae
ISSN 2673-9976 Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 16 br. 1 str. 32
DOI: 10.3390/IECHo2022-12482
URI: http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/531
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6473
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/568979
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200216 (Institut za povrtarstvo, Smederevska Palanka)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons лиценца