Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical Characterization of Different Colored Tomatoes: Application of Biochemical and Spectroscopic Tools
Назив: Chemical Characterization of Different Colored Tomatoes: Application of Biochemical and Spectroscopic Tools
Аутори: Petrović, Ivana  ; Marjanović, Milena  ; Pećinar, Ilinka  ; Savić, Slađana  ; Jovanović, Zorica  ; Stikić, Radmila 
Година: 2022
Публикација: Biology and Life Sciences Forum - The 1st International Electronic Conference on Horticulturae
ISSN: 2673-9976 Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 16 br. 1 str. 32
DOI: 10.3390/IECHo2022-12482
URI: http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/531
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6473
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/568979
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200216 (Institut za povrtarstvo, Smederevska Palanka)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons лиценца