Резултати

еНаука >  Резултати >  Virulence factors, antibiotic resistance, and bacteriocins in enterococci from artisan foods of animal origin
Назив: Virulence factors, antibiotic resistance, and bacteriocins in enterococci from artisan foods of animal origin
Аутори: Sanchez Valenzuela, Antonio; ben Omar, Nabil; Abriouel, Hikmate; Lucas Lopez, Rosario; Veljović, Katarina  ; Martinez Canamero, Magdalena; Topisirović, Ljubiša; Kojić, Milan  
Година: 2009
Публикација: Food Control
ISSN: 0956-7135 Food Control Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 20 br. 4 str. 381-385
DOI: 10.1016/j.foodcont.2008.06.004
WoS-ID: 000261392100010
Scopus-ID: 2-s2.0-54949158375
URI: http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/820
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/571527
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/367
Пројекат: Ministerio de Sanidad y Consumo [P1042420]
FIS
Junta de Andalucia Research Support Programme [AGR230]
University of Jaen
Изучавање регулације експресије гена одабраних индустријских микроорганизама
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

97
SCOPUSTM
79
OpenCitations
92
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.