Резултати
еНаука >
Резултати >
Consumption of walnuts suppresses the conversion of palmitic to palmitoleic acid and enhances omega-3 fatty acid metabolism in the heart of fructose-fed rats
Назив: | Consumption of walnuts suppresses the conversion of palmitic to palmitoleic acid and enhances omega-3 fatty acid metabolism in the heart of fructose-fed rats | Аутори: | Romić, S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | International Journal of Food Sciences and Nutrition | ISSN: | 0963-7486![]() ![]() |
Издавач: | Taylor and Francis Ltd. | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 73 br. 7 str. 940-953 | DOI: | 10.1080/09637486.2022.2107186 | WoS-ID: | 000836010100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85135304774 | PMID: | 35918845 | URI: | https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1541 https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/10391 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/571762 |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/pubmed.png)
PubMed CentralTM
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.