Резултати

еНаука >  Резултати >  Consumption of walnuts suppresses the conversion of palmitic to palmitoleic acid and enhances omega-3 fatty acid metabolism in the heart of fructose-fed rats
Назив: Consumption of walnuts suppresses the conversion of palmitic to palmitoleic acid and enhances omega-3 fatty acid metabolism in the heart of fructose-fed rats
Аутори: Romić, S.  ; Tepavčević, S.  ; Popović, T.  ; Zec, M. ; Stojiljković, Mojca  ; Ćulafić, T.  ; Bošković, M.  ; Korićanac, G.  
Година: 2022
Публикација: International Journal of Food Sciences and Nutrition
ISSN: 0963-7486 International Journal of Food Sciences and Nutrition Претражи идентификатор
Издавач: Taylor and Francis Ltd.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 73 br. 7 str. 940-953
DOI: 10.1080/09637486.2022.2107186
WoS-ID: 000836010100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85135304774
PMID: 35918845
URI: https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1541
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/10391
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/571762
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

2
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.