Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical, antioxidative, and sensory characteristics of wheat bread partially substituted with black chokeberry (Aronia melanocarpa L.) powder
Назив: Chemical, antioxidative, and sensory characteristics of wheat bread partially substituted with black chokeberry (Aronia melanocarpa L.) powder
Аутори: Petković, Marko  ; Filipović, Vladimir  ; Filipović, Jelena  ; Đurović, Igor  ; Miletić, Nemanja  ; Radovanović, Jovana
Година: 2021
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 45 br. 1 str. e15027
DOI: 10.1111/jfpp.15027
WoS-ID: 000587771000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85096725283
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/12611
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/572216
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

7
SCOPUSTM
4
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.