Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical, antioxidative, and sensory characteristics of wheat bread partially substituted with black chokeberry (Aronia melanocarpa L.) powder
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Chemical, antioxidative, and sensory characteristics of wheat bread partially substituted with black chokeberry (Aronia melanocarpa L.) powder | Аутори: | Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation | ISSN: | 0145-8892![]() ![]() |
Издавач: | Wiley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 45 br. 1 str. e15027 | DOI: | 10.1111/jfpp.15027 | WoS-ID: | 000587771000001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85096725283 | URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/12611 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/572216 |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.