Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical, antioxidative, and sensory characteristics of wheat bread partially substituted with black chokeberry (Aronia melanocarpa L.) powder

Назив: | Chemical, antioxidative, and sensory characteristics of wheat bread partially substituted with black chokeberry (Aronia melanocarpa L.) powder |
Аутори: | Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 |
Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation |
ISSN: | 0145-8892![]() ![]() |
Издавач: | Wiley |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 45 br. 1 str. e15027 |
DOI: | 10.1111/jfpp.15027 |
WoS-ID: | 000587771000001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85096725283 |
URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/12611 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/572216 |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.