Резултати

еНаука >  Резултати >  Alteration in phytochemicals from sweet maize in response to domestic cooking and frozen storage
Назив: Alteration in phytochemicals from sweet maize in response to domestic cooking and frozen storage
Аутори: Vukadinovic, Jelena  ; Srdić, Jelena  ; Tosti, Tomislav  ; Dragičević, Vesna  ; Kravic, Natalija  ; Mladenović Drinić, Snežana  ; Milojković-Opsenica, Dušanka  
Година: 2022
Публикација: Journal of Food Composition and Analysis
ISSN: 0889-1575 Journal of Food Composition and Analysis Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 114 br. 104637 str. 104637-104637
DOI: 10.1016/j.jfca.2022.104637
WoS-ID: 000835489900012
Scopus-ID: 2-s2.0-85134802603
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/1068
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/574087
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5513
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200040 (Institut za kukuruz 'Zemun polje', Beograd-Zemun)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца