Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Dietary intake and health risk assessment of essential and toxic elements in pepper (Capsicum annuum)
Naziv: Dietary intake and health risk assessment of essential and toxic elements in pepper (Capsicum annuum)
Autori: Lučić, Milica  ; Miletić, Andrijana  ; Savić, Aleksandra; Lević, Steva  ; Ignjatović Sredović, Ivana  ; Onjia, Antonije  
Godina: 2022
Publikacija: Journal of Food Composition and Analysis
ISSN: 0889-1575 Journal of Food Composition and Analysis Pretraži identifikator
Izdavač: Academic Press Inc.
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 111 str. 104598
DOI: 10.1016/j.jfca.2022.104598
WoS-ID: 000799606800004
Scopus-ID: 2-s2.0-85129279408
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5114
https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5114
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6085
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/574864
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
M-kategorija: 
21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21

20
SCOPUSTM
2
OpenCitations
16
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.