| Naziv: | Dietary intake and health risk assessment of essential and toxic elements in pepper (Capsicum annuum) |
Autori: | Lučić, Milica ; Miletić, Andrijana ; Savić, Aleksandra; Lević, Steva ; Ignjatović Sredović, Ivana ; Onjia, Antonije  |
Godina: | 2022 |
Publikacija: | Journal of Food Composition and Analysis |
ISSN: | 0889-1575 Journal of Food Composition and Analysis Pretraži identifikator |
Izdavač: | Academic Press Inc. |
Tip rezultata: | Naučni članak |
Kolacija: | vol. 111 str. 104598 |
DOI: | 10.1016/j.jfca.2022.104598 |
WoS-ID: | 000799606800004 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85129279408 |
URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5114 https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5114 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6085 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/574864 |
Projekat: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo) |
M-kategorija: | 21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21 |