Naziv: | Impact of Different Enzymatic Processes on Antioxidant, Nutritional and Functional Properties of Soy Protein Hydrolysates Incorporated into Novel Cookies |
Autori: | Knežević-Jugović, Zorica ; Culetu, Alina; Mijalković, Jelena ; Duta, Denisa; Stefanović, Andrea ; Šekuljica, Nataša ; Đorđević, Verica ; Antov, Mirjana |
Godina: | 2023 |
Publikacija: | Foods |
ISSN: | 2304-8158 Foods |
Izdavač: | MDPI |
Tip rezultata: | Naučni članak |
Kolacija: | vol. 12 br. 1 str. 24-24 |
DOI: | 10.3390/foods12010024 |
WoS-ID: | 000909338900001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85145847318 |
PMID: | 36613242 |
PMCID: | PMC9818677 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/577035 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5560 |
Projekat: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo) |
M-kategorija: | 21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu |