Резултати

еНаука >  Резултати >  Selection of Non-Mycotoxigenic Inulinase Producers in the Group of Black Aspergilli for Use in Food Processing
Назив: Selection of Non-Mycotoxigenic Inulinase Producers in the Group of Black Aspergilli for Use in Food Processing
Аутори: Stojanović, Sanja  ; Stepanović, Jelena  ; Špirović Trifunović, Bojana  ; Duduk, Nataša  ; Dojnov, Biljana  ; Duduk, Bojan  ; Vujčić, Zoran  
Година: 2022
Публикација: Food Technology and Biotechnology
ISSN: 1334-2606 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор
Издавач: Faculty of Food Technology and Biotechnology - University of Zagreb
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 60 br. 4 str. 421-433
DOI: 10.17113/ftb.60.04.22.7521
WoS-ID: 000912871500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85135292054
PMID: 36816872
PMCID: PMC9901338
URI: https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/5585
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/577482
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200214 (Institut za pesticide i zaštitu životne sredine, Beograd)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

4
SCOPUSTM
1
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца