Резултати

еНаука >  Резултати >  Methods Development for Protein and Modifications Profiling
Назив: Methods Development for Protein and Modifications Profiling
Аутори: Smiljanić, Katarina  ; Đukić, Teodora  ; Vasović, Tamara; Prodić, Ivana  ; Jovanović, Vesna B.  ; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2021
Публикација: Book of Abstracts of the Final 3rd Workshop FoodenTwin 2021
Издавач: Univerzitet u Beogradu - Hemijski fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 11-11
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/577530
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5763
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца