Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of Glu-1 loci compositions on bread making quality
Назив: Effects of Glu-1 loci compositions on bread making quality
Аутори: Kobiljski Borislav; Obreht (Radović) Dragana; Davidović Mihajla  ; Vapa Ljiljana
Година: 2004
Публикација: Zbornik radova - III Medjunarodna Eko-Konferencija, III Medjunarodna Eko-Konferencija, Novi Sad, Serbia and Montenegro, 2004, No 3
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 86-83177-20-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 233-238
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=21250&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/584896
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.