Резултати

еНаука >  Резултати >  Change in phenolic profile, neuroprotective and antihypertensive potentials of wine and grape juice during in vitro digestion and cell metabolism
Назив: Change in phenolic profile, neuroprotective and antihypertensive potentials of wine and grape juice during in vitro digestion and cell metabolism
Аутори Pintać, Diandra  ; Tremmel, Martina; Čakarević, Jelena  ; Torović, Ljilja  ; Kiermaier, Josef; Orčić, Dejan  ; Popović, Ljiljana  ; Jürgenliemk, Guido; Mimica-Dukić, Neda ; Lesjak, Marija  
Година: 2022
Публикација: The FEBS Open Bio
ISSN: 2211-5463 FEBS Open Bio Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 12 br. S1 str. 67-336
DOI 10.1002/2211-5463.13440
WoS-ID: 000821444603154
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=120774&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/586190
Напомена: The Biochemistry Global Summit: 5th IUBMB Congress, 46th FEBS Congress and 15th PABMB Congress, Lisbon, 09-14 July, 2022
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.