Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of Beetroot Powder Incorporation on Functional Properties and Shelf Life of Biscuits
Назив: Effect of Beetroot Powder Incorporation on Functional Properties and Shelf Life of Biscuits
Аутори: Mitrevski, Jasmina; Pantelić, Nebojša  ; Dodevska, Margarita  ; Kojić, Jovana  ; Vulić, Jelena  ; Zlatanović, Snežana  ; Gorjanović, Stanislava  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Marjanović, Sanja  ; Antić, Vesna  
Година: 2023
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 2 str. 1-21
DOI: 10.3390/foods12020322
WoS-ID: 000915121000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85146750148
PMID: 36673414
PMCID: PMC9858528
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/999
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/388
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6273
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/586506
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

19
SCOPUSTM
11
PubMed CentralTM
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца