Резултати

еНаука >  Резултати >  Particle size determination in food production: Application to crystallization process in sugar beet
Назив: Particle size determination in food production: Application to crystallization process in sugar beet
Аутори: Grbić Jasna ; Jevtić-Mučibabić Rada  ; Radivojević Stevan ; Kuljanin Tatjana ; Bodroža-Pantić Olga  
Година: 2012
Публикација: Abstract Book of 6th Central European Congress on Food, 6th Central Europen Congress on Food(CEFood), Novi Sad, Serbia, 2012, 23.05.-26.05., No 6
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-028-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 305-305
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=91379&source=eNauka&language=en
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=89770&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/588265
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.