Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical and biological properties of juice and wine made from Malvasia grape variety originating from Fruška Gora, Serbia
Назив: Chemical and biological properties of juice and wine made from Malvasia grape variety originating from Fruška Gora, Serbia
Аутори: Pintać Diandra  ; Lesjak Marija  ; Orčić Dejan  ; Mimica Neda 
Година: 2021
Публикација: Book of abstracts of International Bioscience Conference and the8th International PSU – UNS Bioscience Conference, International Bioscience Conference and the 8th International PSU – UNS Bioscience Conference, Novi Sad, Srbija , 2021
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 141-142
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=119317&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/591321
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.