Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of the analytic hierarchy process in the selection of traditional food criteria in Vojvodina (Serbia)
Назив: Application of the analytic hierarchy process in the selection of traditional food criteria in Vojvodina (Serbia)
Аутори: Blešić Ivana  ; Petrović M.D.; Gajić T.; Tretiakova T.; Vujičić Miroslav  ; Syromiatnikova J.
Година: 2021
Публикација: Journal of Ethnic Foods
ISSN: 2352-6181 Journal of Ethnic Foods (Netherlands) Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 8 br. 1
DOI: 10.1186/s42779-021-00096-2
Scopus-ID: 2-s2.0-85112843388
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=119952&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/591374
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

5
SCOPUSTM
5
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.