Резултати

Назив: | Hypoglycemic effect of Cabernet Sauvignon wine | Аутори: | Majkić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Serbian Biochemical Society Tenth Conference "Biochemical Insights into Molecular Mechanisms" , Kragujevac, Serbia, 24.09.2021. | Издавач: | Belgrade: Faculty of Chemistry, Serbian Biochemical Society | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7220-108-6![]() ![]() |
Колација: | str. 84-84 | DOI: | 10.5281/zenodo.10955955 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=118375&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/591538 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.