Резултати

еНаука >  Резултати >  Hypoglycemic effect of Cabernet Sauvignon wine
Назив: Hypoglycemic effect of Cabernet Sauvignon wine
Аутори: Majkić, Tatjana  ; Torović, Ljilja  ; Beara, Ivana  
Година: 2021
Публикација: Serbian Biochemical Society Tenth Conference "Biochemical Insights into Molecular Mechanisms" , Kragujevac, Serbia, 24.09.2021.
Издавач: Belgrade: Faculty of Chemistry, Serbian Biochemical Society
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7220-108-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 84-84
DOI: 10.5281/zenodo.10955955
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=118375&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/591538
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.