Резултати
Назив: | Elderberry wine as a new potential product of functional food | Аутори: | Vujanović, Milena ; Majkić ,Tatjana ; Beara, Ivana ; Miljić, Uroš ; Đurović, Saša ; Radojković, Marija | Година: | 2021 | Публикација: | Book of Abstracts / XXI EuroFoodChem Congress, On-line conference, Lisboa, 22-24 November 2021 | Издавач: | Food Chemistry Division of the European Chemical Society (FCD-EuChemS) Portuguese Chemical Society (SPQ) Serbian Chemical Society |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-989-8124-34-0 Претражи идентификатор | Колација: | str. 144-144 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=119075&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/591570 |
URL: | https://bitok.datastore.pt/scimeet-prod/cms/xxieurofoodchem.events.chemistry.pt/66825965-feaf-4799-9ca9-0a5698278d1c/EFCXXI_BoA.pdf | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.