Резултати
еНаука >
Резултати >
Elderberry (Sambucus nigra L.) wine as a novel potential functional food product
Назив: | Elderberry (Sambucus nigra L.) wine as a novel potential functional food product | Аутори: | Terzić, Milena ; Majkić, Tatjana ; Beara, Ivana ; Zengin, Gökhan; Miljić, Uroš ; Đurović, Saša ; Mollica, Adriano; Radojković, Marija | Година: | 2022 | Публикација: | Food Bioscience | ISSN: | 2212-4292 Food Bioscience Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 50 br. Part A str. Art. No 102047 | DOI: | 10.1016/j.fbio.2022.102047 | WoS-ID: | 000868942700002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85138365968 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=127006&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/594891 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/961 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=126265&source=eNauka&language=en |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
6
SCOPUSTM
SCOPUSTM
6
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.