Резултати

еНаука >  Резултати >  Elderberry (Sambucus nigra L.) wine as a novel potential functional food product
Назив: Elderberry (Sambucus nigra L.) wine as a novel potential functional food product
Аутори: Terzić, Milena  ; Majkić, Tatjana  ; Beara, Ivana  ; Zengin, Gökhan; Miljić, Uroš  ; Đurović, Saša  ; Mollica, Adriano; Radojković, Marija  
Година: 2022
Публикација: Food Bioscience
ISSN: 2212-4292 Food Bioscience Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 50 br. Part A str. Art. No 102047
DOI: 10.1016/j.fbio.2022.102047
WoS-ID: 000868942700002
Scopus-ID: 2-s2.0-85138365968
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=127006&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/594891
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/961
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=126265&source=eNauka&language=en
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

6
SCOPUSTM
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.