Резултати

еНаука >  Резултати >  Food tourism challenges in the pandemic period: getting back to traditional and natural-based products
Назив: Food tourism challenges in the pandemic period: getting back to traditional and natural-based products
Аутори: Luković (born Petrovic), Milica  ; Kostić, Marija  ; Dajic-Stevanovic Z.  
Година: 2023
Публикација: Current Issues in Tourism
ISSN: 1368-3500 Current Issues in Tourism Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 26 str. 1-17
DOI: 10.1080/13683500.2023.2165481
WoS-ID: 000920132700001
Scopus-ID: 2-s2.0-85146330677
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/15583
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/596073
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

14
SCOPUSTM
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.