Резултати

Назив: | Influence of cavitation effect on stability of aflatoxin in milk | Аутори: | Stanić, Vojislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | 15th International Conference on Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry. 7th Workshop: Specific methods for food safety and quality, Sept. 22. 2021, pp. 69-74, Belgrade | Издавач: | Belgrade, Serbia:Vinča institute of nuclear sciences- National institute of the republic of serbia Vinča | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7306-163-4![]() ![]() |
Колација: | str. 143-146 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2560 https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/11690 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/597441 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/80000265#izum.si |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200017 (Univerzitet u Beogradu, Institut za nuklearne nauke Vinča, Beograd-Vinča) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |