Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of cavitation effect on stability of aflatoxin in milk
Назив: Influence of cavitation effect on stability of aflatoxin in milk
Аутори: Stanić, Vojislav  ; Adnađević, Borivoje ; Stefanović, Srđan  ; Tanasković, Slađana  ; Nastasijević, Branislav  ; Jovanović, Dragoljub  ; Živković, Vukosava  
Година: 2021
Публикација: 15th International Conference on Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry. 7th Workshop: Specific methods for food safety and quality, Sept. 22. 2021, pp. 69-74, Belgrade
Издавач: Belgrade, Serbia:Vinča institute of nuclear sciences- National institute of the republic of serbia Vinča
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7306-163-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 143-146
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2560
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/11690
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/597441
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/80000265#izum.si
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200017 (Univerzitet u Beogradu, Institut za nuklearne nauke Vinča, Beograd-Vinča)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца