Резултати

еНаука >  Резултати >  Production and application of pectinases in the liquefaction of apricot and blueberry juice
Назив: Production and application of pectinases in the liquefaction of apricot and blueberry juice
Аутори: Pavlović, Marija  ; Margetić, Aleksandra  ; Šokarda Slavić, Marinela  ; Ristović, Marina  ; Pavlović, Ratko; Nikolić, Stefan  ; Vujčić, Zoran  
Година: 2022
Публикација: Proceedings - XI Conference of Serbian Biochemical Society "Amazing Biochemistry", 22.09.2022. Novi Sad, Serbia
Издавач: University of Belgrade - Faculty of Chemistry
Serbian Biochemical Society
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 115-116
URI: https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/5840
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/598448
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5862
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/11010
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200017 (Univerzitet u Beogradu, Institut za nuklearne nauke Vinča, Beograd-Vinča)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200288 (Inovacioni centar Hemijskog fakulteta u Beogradu doo)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца