Резултати

еНаука >  Резултати >  Impact of Microwave Thermal Processing on Major Grain Quality Traits of Linseed (Linum usitatissium L.)
Назив: Impact of Microwave Thermal Processing on Major Grain Quality Traits of Linseed (Linum usitatissium L.)
Аутори: Puvača, Nikola  ; Ljubojević Pelić, Dragana  ; Živkov-Baloš, Milica  ; Lević, Jovanka  ; Prodanović, Radivoj  ; Puvača Čović, Vidosava; Popović, Sanja; Đuragić, Olivera  
Година: 2020
Публикација: AgriEngineering
ISSN: 2624-7402 Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 2 br. 2 str. 256-263
DOI: 10.3390/agriengineering2020016
WoS-ID: 000661748900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85122915427
URI: https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/276
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/598612
URL: https://www.mdpi.com/2624-7402/2/2/16
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

2
SCOPUSTM
1
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.