Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The evaluation of the antioxidant potential during the oxidative polymerization of polyphenol compounds induced by laccase enzyme
Naziv: The evaluation of the antioxidant potential during the oxidative polymerization of polyphenol compounds induced by laccase enzyme
Autori: Ilić, Nevena  ; Milić, Marija  ; Davidović, Slađana  ; Mihajlovski, Katarina  ; Dimitrijević-Branković, Suzana  
Godina: 2021
Publikacija: Book of Abstracts, The 2nd Unifood International Conference-UNIFood Conference 2021
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7522-066-4 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 158
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/599002
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5939
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca