Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of drying temperature on antioxidant activity of white and red maize (Zea mays L.) seeds
Назив Effect of drying temperature on antioxidant activity of white and red maize (Zea mays L.) seeds
Аутори: Bartolić, Dragana  ; Prokopijević, Miloš  ; Živanović, Branka D.  ; Radotić, Ksenija  
Година: 2021
Публикација: Book of Proceedings: XII International Scientific Agriculture Symposium "AGROSYM 2021", October 7-10, 2021, Jahorina, Bosnia and Herzegovina
Издавач: University of East Sarajevo, Faculty of Agriculture, Republic of Srpska, Bosnia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99976-787-9-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 512-515
URI: http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1778
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/603110
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200053 (Univerzitet u Beogradu, Institut za multidisciplinarna istraživanja)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.