Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of drying temperature on antioxidant activity of white and red maize (Zea mays L.) seeds
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив ![]() | Effect of drying temperature on antioxidant activity of white and red maize (Zea mays L.) seeds | Аутори: | Bartolić, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Book of Abstracts: XII International Scientific Agriculture Symposium "AGROSYM 2021", October 7-10, 2021, Jahorina, Bosnia and Herzegovina | Издавач: | University of East Sarajevo, Faculty of Agriculture, Republic of Srpska, Bosnia | Тип резултата: | Научна критика и полемика | ISBN: | 978-99976-787-8-2![]() ![]() |
Колација: | str. 198 | URI: | http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1800 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/603958 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200053 (Univerzitet u Beogradu, Institut za multidisciplinarna istraživanja) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.